Notícies
07.08.2011

Tancat per Vacances

9SON, s’acomiada de tots vosaltres fins al dia 17 d’Agost. El grup agafa vacances per recarregar les piles després d’uns mesos de Juny i Juliol carregats de concerts. Al Juny vam presentar el nostre disc, “Salsa Rumbesco” al Boca Nord i al Rumba Club amb un èxit força gran. Al Juliol hem estat tocant a Barcelona, vam fer el primer viatge cap a Europa, concretament a Nijmegen (Holanda), on vam oferir un bon espectacle i la gent va quedar molt contenta! Vam fer doblete per les terres del Maresme, primer a Canyamars a una festa Salsera i després varem anar a tocar a la Festa Major d’Òrrius, on la gent no va parar de cantar i ballar. Finalment el passat dia 5 d’Agost vam anar a Aramunt, prop de la Pobla de Segur, un concert on les darreres cançons ja sortia el sol…total, que marxem uns dies fora aixì que estigueu atents a les Festes de Gràcia perquè ens retrobarem allà!!

 

BONES VACANCES 9SON!!!!!!!

Comentaris

Notícies anteriors

    
X