Notícies
17.04.2012

Primera part SUPERADA!

9son ha tornat ja de la seva estada a l’estudi de gravació La Casa Murada.
L’estudi que ha gravat mítics de la música nostrada, com els Pets, Lax’n Busto, entre desenes d’altres, ha obert les seves portes per tal que 9son, pogués gravar un dels seus temes.

Això és un homenatge al Jesús, la gran persona que ens ha gravat i donat el seu punt de vista sobre la cançó i la nostra trajectòria en general, cap a l’Eli, que ens va haver d’aguantar a nosaltres i a les nostres guitarres tota una nit, i al concurs TrackVendrell, que ens ha donat la possibilitat de poder gravar en un dels estudis amb més trajectòria del Principat de Catalunya.

I també moltíssimes gràcies a tots i totes aquells i aquelles. que de tant en tant ens vénen a veure als concerts, comenten el nostre facebook. El concurs del TrackVendrell tot just comença. Ara toca pencar de valent! A arromangar-se!!

Comentaris

Notícies anteriors

    
X