Notícies
07.12.2012

Video resum de la Diada de la Rumba

Que la Diada de la Rumba Catalana del passat 28 de novembre va ser un èxit, ningú ho discuteix, només va caldre veure la gran afluència del públic de tot el territori català, i l’entrega de les prop de 50 formacions musicals que hi varen participar.

Ara s’ha presentat el vídeo resum del que va donar de sí aquell dia. Més de 12 hores formant part del que ja és la trobada més rellevant anual de la Rumba Catalana. Tothom va poder fer la seva aposta i proposta personal, i 9son, com podreu veure en aquest vídeo, va donar el seu toc cubano – català fent una reinvenció del que fins a dia d’avui han estat els seus dos singles més destacats: Corason i Somni d’estiu.

Que el gaudiu, perquè l’any que ve, n’hi haurà d’altres! El nou disc s’acosta amb molta força, fermesa, i fent prosperar els ritmes que fins a dia d’avui, fa de 9son, un grup afiançat dins el panorama musical actual.

 

Comentaris

Notícies anteriors

    
X