Notícies
20.12.2012

9son torna al 9 Rumba Club!

 

El Rumba Club ha canviat de lloc, i s’ha tornat a inhaugurar des de fa encara no un mes. Per nosaltres és tot un honor poder participar en aquest inhauguració el proper dia 28 de Desembre.

A les 21’00h s’obriran les portes, amb la música del gran Dj Txarly Brown, i 9son pujarem a l’escenari a les 22’00h.

Aprofitarem per tancar l’any de la manera més apreciada per nosaltres, poder estar al vostre costat, compartint amb vosaltres la trajectòria que hem fet sempre al vostre costat.

Així que ja us ho podeu apuntar a l’agenda! 28 de desembre. Quan ho apunteu no feu cas a l’anotació que ja figura a la vostra agenda (Dia dels Innocents) perquè lo nostre no és cap innocentada!!

De fet, per tot aquella persona que vingui, tindrem reservada una llufa Rumbera del Rumba Club i de 9son, que cadascú de vosaltres haurà de portar penjada a l’esquena, o al lloc on vulgui… Ja sabeu que portant coses penjades del cos, s’enceten moltes converses que acaben en llargues amistats d’una nit…

Doncs bé! Ens veiem tots el dia 28 a la Sala Plataforma. Carrer Nou de la Rambla, 135, de Barcelona. Serà un plaer per nosaltres, poder conviure amb vosaltres el que serà el primer tastet que farem 9son per encarar el proper 2013. Ja sabeu que aviat començarem a produir el nostre nou disc, i el dia 28, en tindreu un petit tastet, esperem que el digerim ràpid, per tenir més gana pel 2013!

 

 

Comentaris

Notícies anteriors

    
X