Notícies
08.02.2013

9Son finalista als premis Enderrock 2013

Directe3

En la categoria millor artista de folk/noves músiques i millor directe de folk/noves músiques.

La prestigiosa editorial del Grup Enderrok, celebrarà el proper 7 de març al Teatre Municipal de Girona el lliurament dels premis Enderrock 2013, i un mes abans han fet públics els artistes i grups nominats de la XV edició

Els Premis Enderrock – Premis de la Música Catalana s’atorguen des de la creació de la revista musical, ara fa vint anys, i s’entreguen en una gala festiva que aplega públic i sector musical des de 1999, quan es va instaurar a la barcelonina sala Bikini. Enguany se’n celebra la quinzena edició, i amb motiu del vintè aniversari i en una aposta per la descentralització territorial, es traslladaran a Girona, que també aposta per ser una capital musical. En aquesta ocasió no hi haurà un presentador de la gala sinó que seran unes quantes cares conegudes les que s’encarregaran de presentar els diversos blocs de premis.

9Son ha quedat finalista juntament amb 9 propostes més, en dues categories, aquest fet juntament amb les gires dutes a terme durant l’any 2012, el nou treball discogràfic que a hores d’ara s’està enregistrant, la preparació a finals del mes de març del nou espectacle en directe, la gira estiu 2013 per Catalunya i Mallorca i la implicació d’un nou equip professional que està treballant per consolidar la trajectòria musical i artística, fan augurar molts més concerts i molta més diversió a l’escenari, i al públic!

Comentaris

Notícies anteriors

    
X