Notícies
23.03.2015

9SON publica el seu tercer disc #ÍSSIM

imatge-disc

Per fi podem dir que hem parit! Hem parit i ben parit! Surt el nostre tercer treball discogràfic, que de manera superlativa, hem titulat #ÍSSIM

Un total d’11 cançons que ens han demostrat que 10 músics poden donar naixement a un estil propi. L’energia i el positivisme és el tret identitari de tot el disc, sense deixar de banda la ironia i la defensa d’elements tant identitaris com els nostres grans mamífers, els porcs.

Disposem del disc en descàrrega gratuïta, així que us animem a descarregar-lo, comprar-lo, i passar una bona estona escoltant-lo. Bones estones, que malgrat haver-lo escoltat ja unes deu mil vegades, nosaltres continuem vivint cada cop que premem el “Play”

El disseny del disc és la contraposició i la convivència de la claredat amb l’explosió de colors en perfecta harmonia. Disseny realitzat per Andreu Robusté i Ramon Escolá.

Comentaris

Notícies anteriors

    
X