Notícies
13.07.2016

9SON amb Txarango. Nou videoclip!

9SON2

Dilluns dia 27 de juny de 2016, veu la llum el nou videoclip que 9SON presenta de cara a aquesta temporada d’estiu. La cançó “De sol a sol”, que dóna nom a la Gira de 9SON d’enguany, pertany al disc ÍSSIM (Discmedi 2015) que 9SON va gravar amb Txarango i que culmina l’excel·lent moment que viu el grup barceloní dins el panorama musical a Catalunya.

La cançó que avui es presenta en format videoclip, reuneix novament l’amalgama diversa i exclusiva que 9SON imprimeix a les seves creacions. No hi falta la Rumba Catalana, ni els ritmes Cubans que tant els identifiquen, no obstant, ho tenyeixen amb sonoritats africanes a partir del Soukus congoleny.

Un ric acompanyament melòdic i rítmic de les guitarres elèctriques africanes, aporten aquests aires càlids al tema. A tot això, se li suma també el format rítmic, on la bateria extreu els patrons del Djmebé tribal, per incorporar-los com a element comú dins de la cançó.

Finalment, aquest conjunt instrumental, queda lligat per un envolvent i explosiu cor de veus, on el so femení li acaba donant la forma i el color que avui dia ja identifiquem inequívocament amb el nom de 9SON.

Tot aquest panorama mestís, dóna a 9SON un caire únic, genuí i diferenciat de tots els altres grups de mestissatge a Catalunya.

Comentaris

Notícies anteriors

    
X