Notícies
13.07.2016

#deSOLaSOL la gira dels 40 concerts

Concert genèric 2016

Malgrat esperar al proper 2017 a presentar el seu 4t disc, 9SON presenta moltíssimes novetats per aquesta Gira 2016. Fa una setmana, ens van presentar el seu nou single per aquest estiu “Tornarem a néixer”, la setmana que ve, presentaran el seu nou videoclip amb Txarango, i avui comuniquen una gran gira de presentació amb més de 35 concerts confirmats fins al moment; que els farà viatjar per Catalunya, Balears i França.

MÚSICA VISUAL

Enguany, 9SON encara la seva sisena temporada musical. Com sempre, ho fan des de la seva passió absoluta a estudiar un espectacle pensat i autoproduït per desprendre energia, ball, moviment, il·lusió, alegria; i per a rebre del seu públic els mateixos valors.

Espectacle de l’escola nordamericana, amb la incansable energia dels grans esdeveniments musicals llatinoamericans, i la fortalesa i consolidació del nord d’Europa, 9SON novament porta un show musical digne de visitar.

La música a dalt d’un escenari és sensorialment transversal, i fer-la igualment atractiva per l’ànima, el cos i la mirada, és un dels aspectes més importants de cara al passat, present i futur de 9SON

CONCERTS DESTACATS

Any rere any, hi ha un increment de la participació de 9SON a diferents Festivals de caire de músiques del món.

Enguany, a #DeSolaSol portarà a 9SON a Festivals com el RumbaFest, Bioritme, Euskaliente (País Basc francès), Fornells (Menorca), i molts d’altres altres per a confirmar.

Comentaris

Notícies anteriors

    
X